Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO).

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar educatief theateroverzicht

Educatief Theater

Behoorlijk Boos

Oortwolk maakt inhoudelijk en poëtisch theater over emoties bij kinderen in het primair onderwijs, waarbij de inspiratie graag uit kinderboeken wordt gehaald. Naar Toon Tellegens ‘Is er dan niemand boos?’

Behoorlijk boos is een vrolijke, innemende voorstelling over boos zijn, waarin de taal van Toon Tellegen werkelijk tot leven komt. Eekhoorn was jarig, maar Spitsmuis kon niet komen om allerlei verzonnen redenen. Nu denkt Spitsmuis dat Eekhoorn daar hartstikke boos over is, maar dat is helemaal niet zo. Dat vindt Spitsmuis niet leuk en gaat er alles aan doen om Eekhoorn tóch boos te krijgen. Ondertussen wordt Spitsmuiszelf steeds kwader...De kinderen denken op speelse wijze nog eens na over boze fragmenten van Spitsmuis en Eekhoorn en kunnen erover meepraten. Als klap op de vuurpijl spelen de kinderen nog een stukje van de voorstelling mee.

Inschrijven voor deze activiteit kan via een mail naar wetsecretariaat@gmail.com. 

Behoorlijk Boos

Data

6 en 7 februari

Groep

3,4

Benodigde tijd

N.T.B

Kosten

€3,50 per leerling

Aanbieder

Theater Lampegiet

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.