Terug naar educatief theateroverzicht

Educatief Theater

Boer Boris is de baas

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris - in talloze boeken - avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen deze op het toneel tot leven!
Een voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt. Over identiteit, oorzaak en gevolg.

De populaire kinderboekenserie van Boer Boris (teksten Ted van Lieshouten, tekeningen van Philip Hopman), komt tot leven. Er komt een levensgrote kijkdoos naar het theater, met daarin Boer Boris, boerderijdieren en zelfs vogelverschrikkers. De voorstelling volgt het verloop van een dag en ieder dagdeel maakt Boer Boris iets nieuws mee. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie...Een voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar, die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt, over identiteit en oorzaak.

De inschrijfmogelijkheid voor deze voorstellingen is inmiddels gesloten. Extra plaatsen aanvragen kan alleen op basis van beschikbaarheid via wetsecretariaat@gmail.com. 

Boer Boris is de baas

Data

15 tot en met 17 mei

Groep

1,2

Benodigde tijd

N.T.B

Kosten

€3,50 per leerling

Aanbieder

Theater Lampegiet

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.