Terug naar educatief theateroverzicht

Educatief Theater

Hippe Gasten

Alle Hippe Gasten hebben een voorliefde voor rock en spelen samen al meer dan honderd jaar in verschillende bands. Ze spelen in de huidige bezetting al 6 jaar samen. Hippe Gasten bestaat al vijftien jaar en alle bandleden komen uit de regio Noord-Brabant en Gelderland. De voorliefde voor rock is duidelijk te horen in hun liedjes en zie je ook duidelijk terug in de dynamische shows die ze geven door het hele land.

De liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen ook erg goed in de smaak bij ouders en andere festivalbezoekers. Alles behalve kinderachtig. Hippe gasten laten een afwisselende set aan nummers horen: van rap tot pop, van ballads tot heavy metal. Een interactief, muzikaal feest voor jong en oud. Hierin zijn ze uniek in Nederland.

De inschrijfmogelijkheid voor deze voorstellingen is inmiddels gesloten. Extra plaatsen aanvragen kan alleen op basis van beschikbaarheid via wetsecretariaat@gmail.com. 

Hippe Gasten

Data

13 en 14 februari

Groep

7,8

Benodigde tijd

N.T.B

Kosten

€3,50 per leerling

Aanbieder

Theater Lampegiet

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.