Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO).

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar educatief theateroverzicht

Educatief Theater

Pfff

Spraakmakend maar woordeloos, recyclebaar jeugdtheater. ‘Pfff’, een voorstelling over een toekomst die misschien wel dichterbij is dan je denkt.

Een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje ‘Middels’ dat sinds kort aan zee ligt, waardoor het daarom nu ook “Inmiddels aan Zee’ heet. De burgemeester voelt zich (letterlijk) als een vis in het water. Hij lijkt zelf wel een vis te worden! Iedereen viert eeuwig zomer. De burgemeester verdient goed geld aan het dorpje. Maar ondertussen hoopt het plastic zich op bij de dijk. Het plastic dreigt een monster te worden. Het afval kruipt langzaam het dorpje in. Kunnen de bewoners van Inmiddels aan Zee het tij nog keren? De voorstelling brengt een ernstig komische blik om de weer-ommekeer en plastic soep. Er is aandacht voor recyclen.

Inschrijven voor deze activiteit kan via een mail naar wetsecretariaat@gmail.com. 

Pfff

Data

17 en 18 oktober

Groep

5,6

Benodigde tijd

N.T.B

Kosten

€3,50 per leerling

Aanbieder

Theater Lampegiet

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.