Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar muziekoverzicht

Muziek

Doorgedraaid

Bij de voorstelling ‘Doorgedraaid’ (voor groep 3 t/m 5) bepaalt het publiek welke liedjes we spelen door aan een groot rad met ‘plaatjes’ te draaien. De liedjes worden gespeeld op verschillende instrumenten (o.a. op gitaar, contrabas, saxofoon en ukelele). Natuurlijk doen de kinderen weer volop met ons mee! Hoe goed we het er samen vanaf brengen? Dat bepaalt de jury, die ook weer bestaat uit mensen uit het publiek. ‘Doorgedraaid’ is een interactief muzikaal spel met alleen maar winnaars!

Wat kun je verwachten?

  • Twee enthousiaste muzikanten (met diverse instrumenten)
  • Een groot rad met daarop onze leukste liedjes
  • Licht en geluid
  • Een verrassende interactieve voorstelling vol energie

Let op: de eigen bijdrage aan School en Cultuur is afhankelijk van het aantal leerlingen per voorstelling. Neem hiervoor eerst contact op met School en Cultuur!

 

Doorgedraaid

Data

Hele schooljaar op woensdag en donderdag

Groep

1,2,3,4,5

Aantal lessen

1 voorstelling voor minimaal 50 lln en maximaal 3 groepen (circa 90 kinderen) per voorstelling. Speciaal onderwijs in overleg

Benodigde tijd

Ongeveer 45 minuten

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Troef Theater

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.