Maatwerkprofiel

Het programma School en Cultuur biedt scholen kant en klare programma's in de vorm van de profielen. Bij afname van een compleet profiel betalen de scholen €3,50 per leerling per project en krijgt de school €500,00 terug bij de afrekening aan het eind van het schooljaar. Deze €500,00 geldt per brinnummer en bij een leerlingen aantal tot 350 leerlingen. Boven de 350 leerlingen krijgt de school tweemaal €500,00.

Er zijn scholen die juist het liefst zelf een keuze maken uit het aanbod losse lessen die op de site staan en hiermee een project op maat maken voor hun eigen school. Dit in verband met het feit dat scholen hun eigen cultuurbeleid hebben geschreven en hun leerstof hieraan aan willen passen.

Hierbij gelden dezelfde afspraken als bij de kant en klare profielen, dus ook €3,50 per project per leerling en teruggave van €500,00 of een veelvoud daarvan. Voorwaarde is wel dat School en Cultuur goedkeuring moet verlenen aan het gekozen profiel. Door per groep in te schrijven op één van de losse lessen kan zo het maatwerkprofiel gereserveerd worden. Hierbij kan gekozen worden voor één discipline voor de hele school of voor een divers programma gekozen uit de verschillende disciplines.