Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar beeldende kunstoverzicht

Beeldende kunst

Street Art en Graffiti: Maak je eigen graffiti ketting

Heb jij wel eens goed om je heen gekeken? Naar de muren van gebouwen, naar de straat, naar gevels, tunnels en wanden? 

Deze kunstwerken in de openbare ruimte heten street art, oftewel: straatkunst. Eén van de onderdelen van street art is graffiti.

Graffiti zie je vooral op muren, maar met deze workshop transformeer je graffiti naar urban fashion. Met jouw graffiti ketting breng je fashion en graffiti samen.

In deze workshop gaan wij binnen aan de slag (dus je hoeft je geen zorgen te maken over het weer). Eerst ontwerp je op papier jouw graffiti naam. Als je klaar bent met je design, maken we dit definitief op krimpfolie. Vervolgens verhitten we de folie en bevestigen het aan jouw ketting op maat. En dan heb jij jouw unieke graffiti ketting om mee naar huis te nemen!

Street Art en Graffiti: Maak je eigen graffiti ketting

Data

september tot juli

Groep

3,4,5,6,7,8

Aantal lessen

1 les

Benodigde tijd

1,5 uur

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Straatkapers Graffiti Collectief

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.