Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar beeldende kunstoverzicht

Beeldende kunst

Street Art en Graffiti: Maak je eigen kartonnen graffiti

Heb jij wel eens goed om je heen gekeken? Naar de muren van gebouwen, naar de straat, naar gevels, tunnels en wanden? 

Deze kunstwerken in de openbare ruimte heten street art, oftewel straatkunst. Een van de onderdelen van street art is graffiti.

Graffiti-artiesten maken vaak eerst hun ontwerp op papier (of karton) voordat ze het op de muren spuiten.

Tijdens deze workshop ga jij dit ook doen! Deze workshop wordt binnen gegeven (je hoeft je dus geen zorgen te maken over het weer). Ontwerp met begeleiding van een graffiti-artiest je eigen naam of verzin een graffiti-naam en maak er een cool graffiti-ontwerp van. Dit ontwerp zetten we vervolgens op karton met gebruik van graffiti stiften. Als we klaar zijn, heb jij je eigen graffiti-naam op karton en kun je deze mee naar huis nemen!

Street Art en Graffiti: Maak je eigen kartonnen graffiti

Data

september tot juli

Groep

3,4,5,6,7,8

Aantal lessen

1 les

Benodigde tijd

1 uur

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Straatkapers Graffiti Collectief

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.