Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar beeldende kunstoverzicht

Beeldende kunst

Street Art en Graffiti: Ontwerp je eigen graffiti shirt

Heb jij wel eens goed om je heen gekeken? Naar de muren van gebouwen, naar de straat, naar gevels, tunnels en wanden? 

Deze kunstwerken in de openbare ruimte heten street art, oftewel straatkunst. Een van de onderdelen van street art is graffiti.

Graffiti zie je vooral op muren, maar met deze workshop transformeer je graffiti naar urban fashion. Met jouw graffiti shirt breng je fashion en graffiti samen.

In deze workshop gaan wij buiten aan de slag. Eerst bedenk je wat voor ontwerp je wilt op je shirt. Als je klaar bent met je design, gaan we aan de slag met graffiti spuitbussen en stencils. Onder begeleiding van een graffiti-artiest ga je met de spuitbussen en stencils je unieke graffiti shirt maken. En dan heb jij jouw unieke graffiti shirt om mee naar huis te nemen!

Street Art en Graffiti: Ontwerp je eigen graffiti shirt

Data

September tot juli

Groep

7,8

Aantal lessen

1 les

Benodigde tijd

1 uur

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Straatkapers Graffiti Collectief

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.