Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar cultuuraanbodoverzicht

Cultuuraanbod

Theatervoorstelling Brave Hendrick

In het land van de dove koning Hendrick moet alles perfect gaan. Iedereen probeert zich keurig te gedragen en de hele dag te glimlachen. Maar wie is er nou perfect? 

Deze humoristische beeldende voorstelling zit vol met leuke verrassingen en houdt ons een spiegel voor. Hoe graag we ons aan de buitenwereld van onze beste kant willen laten zien. Maar bij iedereen gaat wel eens iets mis en we hebben niet altijd zin om braaf te zijn. Daar kunnen de deelnemers over meepraten! Van harte uitgenodigd om naar de streken te kijken van de dinsdag theatergroep!

Een voorstelling gemaakt door deelnemers aan het MOMO theater.

Momo is een hechte gemeenschap waar theaterproducties gemaakt worden door mensen met een hulp- of zorgvraag. Wij vinden kunstzinnige beleving én zorg voor elkaar belangrijk. Onze begeleiders zijn zowel ervaren in de kunsten als opgeleid in de zorg en sámen met de deelnemers worden kunstzinnige projecten ontwikkeld. We willen ieders talenten ontwikkelen en groeien als mensen en als gemeenschap! We hebben een prachtige eigen theaterzaal en we treden ook naar buiten: in scholen, op festivals en andere locaties.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar e.lammers@schoolencultuurveenendaal.nl

Theatervoorstelling Brave Hendrick

Data

in voorjaar 2024, nader te bepalen

Groep

bovenbouw

Aantal lessen

Voorstelling op locatie MOMO met voorbezoek op school

Benodigde tijd

2 uur: tussen 10.00-12.00 uur of 13.00-15.00 uur

Aanbieder

Momo theaterwerkplaats

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.