Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar erfgoedoverzicht

Erfgoed

Werken voor Margaretha (op Kasteel Amerongen)

LET OP: bezoekles op locatie op dinsdagochtend!

Margaretha Turnor en hoofd van de bediening mevrouw Visbach kunnen wel wat hulp gebruiken op het kasteel! Kom eerst eens 'meelopen' en solliciteer dan naar een baantje als keukenhulp, bediende, butler of stalknecht en kijk ondertussen je ogen uit in dit prachtige Kasteel!

Er mogen maximaal drie begeleiders (inclusief de leerkracht) mee het Kasteel in. Ouders mogen helaas niet mee het kasteel in.

Dit project is onderdeel van de lessenserie die op en rond Kasteel Amerongen gegeven wordt. Het project kan ook apart gegeven worden

Werken voor Margaretha (op Kasteel Amerongen)

Data

Bezoekles op locatie op dinsdagochtend!!

Groep

7,8

Aantal lessen

2 keer 45-50 min. 1 keer 60 min. (de bezoekles op locatie)

Benodigde tijd

160 minuten exclusief reistijd

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

De Werkhoven

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.