Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar literatuuroverzicht

Literatuur

Eerste Hulp bij Poëzie Lezen

Boeken zijn heerlijk om je in te verliezen. Ze zijn alleen wat lang om tijdens een workshop helemaal te lezen. Gelukkig is daar poëzie! Want gedichten zijn eigenlijk een soort miniverhaaltjes waar je ook heerlijk in kunt verdwalen. Ze kunnen bovendien heel medicinaal werken.

Maar waar begin je? Ik kom jullie te hulp met een koffer vol gedichten en pakkende vragen over poëzie en de meegebrachte gedichten. Welk gedicht wordt jouw medicijntje?

NB: In de reeks 'Eerste Hulp bij Poëzie' geef ik ook een workshop poëzie schrijven. In principe worden de workshops ‘Lezen’ en ‘Schrijven’ los van elkaar aangeboden. Uiteraard kan op aanvraag ook een combinatie worden gemaakt van lezen én schrijven. De benodigde tijd zal dan per aanvraag worden bepaald. 

Eerste Hulp bij Poëzie Lezen

Data

Vanaf februari 2025

Groep

3,4,5,6,7,8

Aantal lessen

1

Benodigde tijd

90 minuten

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Taalapotheek

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.