Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar muziekoverzicht

Muziek

Allemaal beestjes

Begint het al te kriebelen?

Als je het boek ‘Eric of het klein insectenboek’ wel eens hebt ingekeken, dan vraag je je vast af hoe het zou zijn om als klein beestje in je eigen tuin te leven. Met bloemen zo hoog als flatgebouwen en insecten die misschien nog groter zijn dan jijzelf. Tijdens deze voorstelling kom je daar misschien achter. Tom en Ed stappen in de ‘beestjes machine’ en veranderen in reusachtige kriebelbeestjes. Deze beestjes blijken ook nog eens heel muzikaal te zijn, maar dan wel op hun eigen manier. Lukt het de kinderen om mee te doen?

‘Allemaal beestjes’ is een vrolijke, interactieve en muzikale voorstelling. Tijdens de voorstelling wordt er gezongen, muziek gemaakt op verschillende instrumenten en gaan Tom en Ed samen met de kinderen aan de slag met bodypercussie.

Allemaal beestjes

Data

Het hele schooljaar op woensdag en donderdag

Groep

1,2,3,4,5

Aantal lessen

1 voorstelling in de aula of speelzaal voor maximaal 3 groepen (circa 90 kinderen) per voorstelling

Benodigde tijd

Duur voorstelling: circa 45 minuten

Kosten

€ 4,00 per leerling

Aanbieder

Troef Theater

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.