Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar muziekoverzicht

Muziek

Belletje Lellen

‘Belletje lellen’ is een liedjesvoorstelling voor groep 1 t/m 4.
Tijdens de voorstelling bellen we aan bij de Liedjesflat en maken kennis met de kleurrijke bewoners. Iedereen is anders, maar samen maken we er een muzikaal feestje van! Achter elke deur wacht een verrassend verhaal en een liedje waarbij het publiek actief betrokken wordt.

Wat kun je verwachten?
– Twee enthousiaste muzikanten (met contrabas en gitaar)
– Een decor met een prachtige liedjesflat
– Licht en geluid
– Een interactieve voorstelling vol energie
– Een originele lesbrief
– De liedjes uit de voorstelling worden na afloop gemaild (MP3 bestanden)

Let op: de eigen bijdrage aan School en Cultuur is afhankelijk van het aantal leerlingen per voorstelling. Neem hiervoor eerst contact op met School en Cultuur!

Belletje Lellen

Data

Hele schooljaar op woensdag en donderdag

Groep

1,2,3,4

Aantal lessen

1 voorstelling in de aula of speelzaal voor minimaal 50 lln en maximaal 3 groepen (circa 90 kinderen) per voorstelling. Speciaal onderwijs in overleg.

Benodigde tijd

circa 55 minuten

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Troef Theater

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.