Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar muziekoverzicht

Muziek

De Liedjeskist

'De Liedjeskist' is een interactieve muzikale voorstelling voor groep 1 t/m 4 met vooral veel eigen liedjes. De geheimzinnige kist op het podium zit vol verassende materialen en instrumenten waarmee de kinderen worden uitgedaagd om mee te doen. 
Wat kun je verwachten?
- twee enthousiaste muzikanten (met contrabas en gitaar)
- een decor en een gevulde liedjeskist
- licht en geluid
- een meespeel-voorstelling vol energie

Let op: de eigen bijdrage aan School en Cultuur is afhankelijk van het aantal leerlingen per voorstelling. Neem hiervoor eerst contact op met School en Cultuur!

De Liedjeskist

Data

Hele schooljaar op woensdag en donderdag

Groep

1,2,3,4

Aantal lessen

1 voorstelling in de aula of speelzaal voor minimaal 50 lln en maximaal 3 groepen (circa 90 kinderen) per voorstelling. Speciaal onderwijs in overleg.

Benodigde tijd

Ongeveer 45 minuten

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Troef Theater

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.