Terug naar muziekoverzicht

Muziek

Sinterklaas voorstelling

Tijdens deze voorstelling gaan we met de kinderen op onderzoek uit. Waar zijn toch de verlanglijstjes van de bewoners van ‘De Liedjesflat’ gebleven? We bellen aan bij de grote flat die midden op het podium staat. Achter elke deur bevindt zich een bewoner met een eigen verhaal. Met behulp van Sinterklaas komen we er langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Tijdens de voorstelling zijn eigen liedjes te horen, maar vooral veel bekende Sinterklaasliedjes, zodat iedereen mee kan zingen. De muziek wordt door Troef gemaakt op contrabas, gitaar, mondharmonica en saxofoon. 

Let op: de eigen bijdrage aan School en Cultuur is afhankelijk van het aantal leerlingen per voorstelling. Neem hiervoor eerst contact op met School en Cultuur!

Sinterklaas voorstelling

Data

Tijdens de sinterklaas periode

Groep

1 t/m 4

Aantal lessen

1 voorstelling in de aula of speelzaal

Benodigde tijd

ongeveeer 45 minuten

Kosten

Maximaal aantal kinderen per voorstelling: 3 groepen (90 kinderen) Kosten: 445 euro voor de eerste voorstelling, 245 euro voor elke volgende voorstelling op dezelfde dag en locatie.

Aanbieder

Troef Theater

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.