Logo School & Cultuur Veenendaal

In het programma School en Cultuur verzorgen wij het aanbod van diverse culturele educatieve projecten voor alle leerjaren in het primair onderwijs (PO) en voortgezet onderwijs (VO). Momenteel is het programma VO nog in ontwikkeling. Dit komt binnenkort beschikbaar.

Maak hieronder eerst een keuze

Terug naar muziekoverzicht

Muziek

Sinterklaas voorstelling

Tijdens deze voorstelling gaan we met de kinderen op onderzoek uit. Waar zijn toch de verlanglijstjes van de bewoners van ‘De Liedjesflat’ gebleven? We bellen aan bij de grote flat die midden op het podium staat. Achter elke deur bevindt zich een bewoner met een eigen verhaal. Met behulp van Sinterklaas komen we er langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Tijdens de voorstelling zijn eigen liedjes te horen, maar vooral veel bekende Sinterklaasliedjes, zodat iedereen mee kan zingen. De muziek wordt door Troef gemaakt op contrabas, gitaar, mondharmonica en saxofoon. 

Sinterklaas voorstelling

Data

Tijdens de sinterklaas periode op woensdag en donderdag

Groep

1,2,3,4

Aantal lessen

1 voorstelling in de aula of speelzaal voor minimaal 50 lln en maximaal 3 groepen (circa 90 kinderen) per voorstelling

Benodigde tijd

ongeveeer 45 minuten

Kosten

€4,00 per leerling

Aanbieder

Troef Theater

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.