Terug naar muziekoverzicht

Muziek

Verras de klas

'Verras de klas' is een voorstelling die gegeven wordt in het klaslokaal (voor groep 1 t/m 6). De kinderen zijn nietsvermoedend aan het werk,  opeens komt er iemand binnen. Er is iets aan de hand... er wordt iemand vermist... Samen met de klas wordt het raadsel onthuld, er wordt een spannend verhaal verteld en er worden liedjes gespeeld en gezongen. Deze interactieve voorstelling eindigt met een spectaculair optreden van een bijzondere artiest.
Na afloop van ons bezoek weet iedereen: ‘Al ben je nog zo klein, iedereen kan ergens groot in zijn.’

Bij deze voorstelling hoort ook een lesbrief met originele en creatieve suggesties. Verder zijn de liedjes te beluisteren via o.a. Spotify en Youtube. Alle informatie is te vinden op: www.troef-theater.nl. Klik bij 'aanbod' op de betreffende voorstelling. 

Verras de klas

Data

Hele schooljaar op woensdag en donderdag

Groep

1,2,3,4,5,6

Aantal lessen

1 voorstelling in het klaslokaal

Benodigde tijd

Duur voorstelling: circa 40 minuten

Kosten

Er is een minimum van 3 groepen per dag vereist. De prijs bedraagt dan €495,00 voor 3 voorstellingen. Voor een vierde voorstelling zijn de kosten €95,00

Aanbieder

Troef Theater

Vul het onderstaande formulier in om deze les te reserveren bij de aanbieder. De ingevulde datum zal worden voorgesteld bij de aanbieder. Deze kan hier akkoord op geven. U wordt op de hoogte gehouden via e-mail.